SOCCER PODCAST #4
 
1.Rakitić dolazi u Torino?Mislim da ne baš.On će ostati u Barceloni i dobiti svoju priliku da igra tako da se zna da od ovoga transfera nema apsolutno ništa.Ovo će biti kao i sa transferom Neymara.Piši propalo.Idemo dalje!
2.Zašto Paul Pogba nije došao u Real Madrid?Evo vama jedan sada razlog-katastrofalan je igrač.I sami ste vidili kakve je on penale pucao tako da ja tu nemam šta za reći.A ovi sa ove propale novinarske agencije su napisali ovaj razlog:Međutim, vjeruje se da Real nikada nije poslao zvaničnu ponudu za Paula Pogbu, jer jednostavno nije mogao priuštiti njegov transfer nakon što je izdvojio veliki novac za, prije svega, Hazardov potpis.Tu je moje mišljenje.Tu su oni.Pa vi prosudite šta je istina!
Edin Džeko član legendi Manchester City-a.Ne ovo nije službeno od Manchester City-a ili Premier Lige nego Kompany je organizirao svoj posljednji meč za Manchester City protiv Manchester Uniteda (otprilike).Meč će se odigrati u srijedu.
I sada zadnje.Opet nije o fudlalu ali je o meni.Najavljujem da ove sedmice (tačnije do iduće srijede) ide više od jedne ankete na dan.Za sljedeću sedmicu ću viditi možda hoću možda neću.Ali tu je kraj još jednog podcasta.Doviđenja i uživajte!